Bestuur van de school

De Stichting Openbaar Primair Onderwijs Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (O2A5), bestuurt het openbaar basisonderwijs in de gemeenten Giessenlanden, Graafstroom, Leerdam, Liesveld, Lingewaal, Nieuw-Lekkerland, Vianen en Zederik. Deze stichting wil de afzonderlijke krachten van de scholen bundelen om zo een extra bijdrage te leveren aan het onderwijs op de scholen. Samen staan de scholen sterk voor openbaar basisonderwijs, dat voor ieder kind toegankelijk is. Door diversiteit en kwaliteit wordt er naar gestreefd de kinderen voor te bereiden op een maatschappij waarin zij te maken hebben met veelzijdige meningen, waarden en gebruiken.
Het bestuur heeft de dagelijkse leiding in handen gelegd van een algemeen directeur, dhr. Bert van der Lee. De algemeen directeur geeft leiding aan de scholen. Bovendien geeft hij leiding aan het stafbureau.
De gemeenten behouden op afstand een toezichthoudende rol. Er zijn wettelijke bepalingen in zake oprichting, fusie en opheffing van scholen. Ook controleert de gemeente de jaarrekening.

Stichting O2A5
Dam 1
4241 BL Arkel
telefoon: 0183- 566690
website: www.O2A5.nl

O2A5

Werken-TaraPyjamazingen 2015Groep 1/2 kringLentefeestLeerlingenraad vergadertPolderspelen groep 8Werken-NourleeslokaalPietenochtend 2015VOMOL verkeersproject gr 7-8MuzieklesKBW 2016Leerling groep 3Fancy Fair hulpKleutersBlokjes bouwen bbKBW 2015Fotograferen met groep 8Excursie van Leeuwen gr 7/8Lego workshopOuderraadMad Science Show 2016Schoolvoetbal meisjesoverblijfbreuken procenten oef bbKinderportrettenKinderen buiten spelenletterdoosKleuters zandbakinstructie juf