Ouderraad

De Ouderraad (OR) bestaat uit een aantal ouders en organiseert samen met de leerkrachten diverse activiteiten op school. Ook organiseren zij elk jaar een geweldige Fancy Fair, waarvan de opbrengst weer ten goede komt aan de kinderen en de school.
Het onderwijs op onze school is gratis. Wel zal u aan het begin van het schooljaar om de zogenaamde vrijwillige bijdrage gevraagd worden. Deze bijdragen zullen gebruikt worden om zaken te bekostigen, zoals schoolreizen, feestavonden, excursies, Sint, Kerst, schoolsportdag. De Ouderraad beheert deze bijdrage en is daar ook verantwoordelijk voor. Op de jaarlijkse ouderavond worden de uitgaven verantwoord en wordt de hoogte van de bijdrage vastgesteld.
De OR bestaat uit de volgende ouders: 

Marlous Jansen-Philippi  (voorzitter)

Patty van Dijk (penningmeester)

Yvette Jonker (secretaris)

Inge Klein (algemeen lid)

Claudia Vissers (algemeen lid)

Wima Amos (algemeen lid)

Gabriëlle Schilder (algemeen lid)

Anna Hester van den Akker is contactpersoon vanuit het team.

De Ouderraad is te bereiken via or.despringplankobs@gmail.com

 

 

 

Fancy Fair hulpoverblijfLeerlingenraad vergadertLentefeestPolderspelen groep 8leeslokaalMuzieklesGroep 1/2 kringKleuters zandbakinstructie jufbreuken procenten oef bbKinderportrettenLeerling groep 3VOMOL verkeersproject gr 7-8Pietenochtend 2015Pyjamazingen 2015OuderraadSchoolvoetbal meisjesKinderen buiten spelenFotograferen met groep 8KleutersMad Science Show 2016Werken-NourKBW 2015Lego workshopExcursie van Leeuwen gr 7/8Werken-TaraletterdoosBlokjes bouwen bbKBW 2016