Visie en missie

OBS De Springplank, voor een sterke basis en meer...

Ons belangrijkste uitgangspunt is, simpel gezegd, dat kinderen veel leren en bovendien met plezier naar school gaan. Wij vinden het heel belangrijk om de kinderen de basisvaardigheden lezen, taal en rekenen heel goed aan te leren. Dát is de sterke fundering voor de rest van de schoolcarrière. Landelijk gezien scoren we op deze onderdelen boven het gemiddelde.
Wij werken ook aan een goede sfeer in de groepen en willen ieder kind tegemoet komen in zijn persoonlijke ontwikkeling. Op onze school gelden de waarden en normen binnen onze samenleving als uitgangspunten.

breuken procenten oef bbPietenochtend 2015OuderraadWerken-TaraLeerlingenraad vergadertKleutersletterdoosKinderen buiten spelenLeerling groep 3instructie jufKinderportrettenKleuters zandbakPolderspelen groep 8overblijfWerken-NourFancy Fair hulpLentefeestFotograferen met groep 8VOMOL verkeersproject gr 7-8Lego workshopMuzieklesExcursie van Leeuwen gr 7/8Blokjes bouwen bbKBW 2016Groep 1/2 kringKBW 2015Pyjamazingen 2015Mad Science Show 2016Schoolvoetbal meisjesleeslokaal