Buitenschoolse opvang

Vanaf september 2007 hebben basisscholen van O2A5 een convenant afgesloten met verschillende stichtingen die de kinderopvang en buitenschoolse opvang regelen. In Meerkerk is dat SKCN (De Stichting Kinderopvang Centraal Nederland). Ouders kunnen op school een informatiemap ontvangen en zijn zelf verantwoordelijk voor het inschrijven van hun kind.
De Buiten Schoolse Opvang (BSO) huist in een ruimte in Christelijke basisschool De Rank, Blommendaal 23 in Meerkerk. Het heeft een buitenruimte met buitenspeelgoed waaronder skelters, met leuke voetbal mogelijkheden en tafeltennis. Ook binnen er is veel te doen voor de kinderen. De kinderen worden na school opgehaald en lopen dan onder begeleiding naar de BSO.
Op dit ogenblik zijn er op maandag, dinsdag en donderdag kinderen op de BSO.
Afhankelijk van de vraag zal er ook op andere dagen gestart worden.
Voor informatie kunt u altijd even binnen lopen op de openingsdagen.
De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag van 7.30 - 8.30 uur en 15.00 tot 18.30 uur
Voor informatie:

SKCN
Tiendweg 11-b
0345-639555
E-mail: info@skcn.nl

 

Opvang tijdens studiedagen.

SKCN biedt op dit moment opvang aan tijdens studiedagen van de scholen voor de kinderen die 1 van onze locaties voor buitenschoolse opvang bezoeken. SKCN biedt deze service met ingang van het cursusjaar 2013-2014 ook aan ouders die geen contract hebben met een bso, maar wel gebruik willen maken van de opvang tijdens studiedagen van de basisschool. Bij aanmelding van 3 of meer kinderen is de bso gedurende de studiedag geopend. U ontvangt daarvoor een bevestiging van de bso.

De diverse bso-locaties en meer informatie over de buitenschoolse opvang zijn te vinden op onze website www.skcn.nl

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, dan kunt u bijgevoegd formulier invullen en mailen naar bovengenoemde bso. Via onze administratie ontvangt u een factuur om de kosten voor deze dag te voldoen. Dit formulier is tevens te downloaden vanaf onze website www.skcn.nl

De kosten van opvang bedragen € 6,25 per uur. De bso is op studiedagen geopend van 8.00 – 18.30 uur. Ouders kunnen kiezen voor de volgende mogelijkheden:

-          Een ochtend van 8.00 – 13.00 uur

-          Een middag van 13.00 – 18.30 uur

-          Een ‘schooldag’ van 8.30 – 15.00 uur

-          Een bso-dag van 8.00 – 18.30 uur

Eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Diverse activiteiten worden dagelijks aangeboden, maar kinderen kunnen ook zelf uit de diverse spelmogelijkheden een eigen keuze maken.

De afgenomen uren worden genoteerd op een daarvoor bestemd formulier en via de administratie van SKCN aan de ouders gefactureerd. 

 

Vanzelfsprekend is het mogelijk om eerst een keertje  ‘sfeer te proeven’ bij de bso. Ouders kunnen daarvoor een afspraak maken met de pedagogisch medewerkers van de bso. 

VOMOL verkeersproject gr 7-8leeslokaalKinderen buiten spelenKBW 2016OuderraadFotograferen met groep 8Lego workshopKinderportrettenLentefeestletterdoosWerken-NourLeerling groep 3Groep 1/2 kringKBW 2015MuzieklesPyjamazingen 2015overblijfBlokjes bouwen bbExcursie van Leeuwen gr 7/8Werken-TaraFancy Fair hulpPolderspelen groep 8Kleuters zandbakPietenochtend 2015breuken procenten oef bbSchoolvoetbal meisjesMad Science Show 2016Leerlingenraad vergadertinstructie jufKleuters