Inschrijfformulier

Als een kind de leeftijd van vier jaar heeft bereikt, kan het tot de basisschool worden toegelaten. U kunt een afspraak maken met de directeur voor een kennismaking en een rondleiding op de school. Dit kan al, wanneer uw kind 3 jaar is geworden. Zodra uw kind op onze school is ingeschreven, spreekt u met de leerkracht af wanneer het kind komt wennen. De leerkracht maakt met u ook vooraf een afspraak om belangrijke zaken rondom uw kind door te spreken, zodat het wennen op school zo goed mogelijk verloopt. Kinderen mogen 5 keer komen wennen in de twee weken voor zij 4 jaar worden. Als er een lange periode tussen de inschrijving en de toelating zit neemt de leerkracht later contact met u op.

HIER kunt u alvast het algemene inschrijfformulier downloaden.

Daarnaast willen we graag meer informatie zodat we goed kunnen aansluiten bij de behoeften van uw kind. We hanteren daarvoor de volgende formulieren:

Groep 1 en 2

Groep 3 t/m 8

Pietenochtend 2015KleutersMad Science Show 2016KBW 2016Lego workshopFancy Fair hulpGroep 1/2 kringPyjamazingen 2015Werken-TaraLentefeestbreuken procenten oef bbKinderportrettenKBW 2015Leerling groep 3instructie jufWerken-NourOuderraadFotograferen met groep 8letterdoosVOMOL verkeersproject gr 7-8Kinderen buiten spelenPolderspelen groep 8leeslokaalKleuters zandbakoverblijfLeerlingenraad vergadertBlokjes bouwen bbSchoolvoetbal meisjesExcursie van Leeuwen gr 7/8Muziekles